10 Kasım 2010 Çarşamba

10 KASIM 1938-10 KASIM 2010




10 KASIM 1938-10 KASIM 2010
Mustafa Kemal Atatürk bu zamana kadar gelmiş ve gelebilecek en modern,en bilgili, en akıllı,iktidarı ele alan,savaştan kaçmayan daha bir sürü yeteneğe,özelliğe sahip olan biri bunu bilmeyenimiz elbette yoktur...
Bakışındaki duruşundaki asaleti düşüncelerine de yansıtmış bir lider...
Laikliği,Milliyetçiliği,Halkçılığı,Devrimciliği,Devletçiliği,Cumhuriyetçiliği bizlerle buluşturan,kadın özgürlüğünü sağlayan,okuma yazmayı öğreten,giyim kuşamda değişiklik yapıp bizi modern yapan,bizim için özel hayatına bile zaman ayıramadan sadece TÜRKİYE için savaşan kısaca bizi biz yapan ULU ATAM yerinde rahat uyu..
Şunu dediğini duyabiliyorum:Benim yaptığım uğraştığım ve ne emeklerle getirdiğim cumhuriyetin gerilemesini görürken nasıl uyuyayım?
Evet ATAM,senin yaptığını yıkmaya gericiliği geri getirmeye çalışan kendini bilmez lider sıfatı olmadan kendini lider benimseyen kişiler var.Bizleri cahil yerine koymaya çalışan hatta ve hatta koyun misali sürü halinde ilerlememizi sağlamaya çalışan kişiler var.Ama senin sayende bugün özgürlüğüne sahip olan,senin yaptıklarını okudukça damarlarımızda akan kanın basit olmadığını bilen bizler buna asla izin vermeyeceğiz.
Senin buraya kadar getirdiğin Türkiye asla geriye gitmeyecek,gericilerin sahiplenmesine asla izin vermeyeceğiz..Senin ilkelerini yıktırtmayacağız.
Başlığımda 10 kasım 1938-10 kasım 2010 yazıyor bunun nedeni ATAM sen öldüğünden beri hep senin istikametinde gittik ve sana söz veriyoruz birgün yıl 10 kasım 3000 de olsa bu değişmeyecek.Her zaman senin yolundan gideceğiz bizler olmasak ta ilerde doğacak çocuklarımızı da senin yolundan ilerleteceğiz her ne olursa olsun ezilmemeyi,savaşmayı, istediğini elde etmeyi senden öğrendik ve şimdi bunu bizler uygulayacağız.
SEN YERİNDE RAHAT UYU ATAM...SEN RAHAT UYU.... 


                                                                                                       



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder